Dalia Leather

Shop

Polica za povrat

Naša politika povrata i povrata traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupovine, ne možemo vam ponuditi potpuni povrat novca ili zamjenu.

Da biste se kvalificirali za povrat, vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju kao što ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju.

Da biste završili povrat, potrebna nam je potvrda ili dokaz kupovine.

Nakon što primimo vaš povrat i pregledamo ga, poslat ćemo vam e-poštu kako bismo vas obavijestili da smo primili vaš vraćeni predmet. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata.

Ako ste odobreni, tada će vaš povrat biti obrađen, a kredit će automatski biti primijenjen na vašu kreditnu karticu ili originalni način plaćanja, u određenom roku.

Ako još uvijek niste primili povrat, prvo provjerite svoj bankovni račun ponovno.

Zatim kontaktirajte svoju kreditnu karticu, može proći neko vrijeme prije nego što se vaš povrat službeno objavi.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji neko vrijeme obrade prije nego što se povrat objavi.

Ako ste sve to učinili i još uvijek niste primili povrat, kontaktirajte nas

Samo redovna cijena predmeta može se vratiti. Proizvodi na sniženju ne mogu se vratiti.

Zamjenjujemo samo predmete ako su oštećeni ili oštećeni. Ako trebate zamijeniti za isti predmet, pošaljite nam e-poštu i pošaljite svoj predmet

Ako je predmet označen kao poklon prilikom kupnje i poslan izravno vama, primit ćete kredit za poklon u vrijednosti vašeg povrata. Nakon što primimo vraćeni predmet, poslat ćemo vam poklon bon poštom.

Ako predmet nije označen kao poklon prilikom kupnje, ili je darovatelj naručio da vam ga kasnije pošalje, poslat ćemo povrat novca darovatelju i saznat će za vaš povrat.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje vašeg predmeta. Troškovi dostave se ne vraćaju. Ako primate povrat, trošak povratne dostave bit će odbijen od vašeg povrata.

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje će biti potrebno da vam zamijenjeni proizvod stigne može varirati.

Ako vraćate skuplje predmete, možda biste razmotrili korištenje usluge praćenja dostave ili kupovinu osiguranja dostave. Ne garantiramo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet.